Op zoek naar lekkere, gezonde seizoensproducten uit je eigen gebied? De beste producten komen direct van boeren uit de regio Groningen!

Sinds kort is het ook mogelijk om in de gemeente De Marne op een eenvoudige manier producten van de boeren uit de regio te bestellen. Bestel via de webshop van www.destreekboer.nl. Alle boeren en voedselmakers uit De Marne en omstreken zetten hun producten iedere week weer op de site van De Streekboer. Zo kutn je wekelijks je boeren boodschappen doen bij alle streekboeren tegelijk. Wij geven je bestelling door aan de boeren zodat zij precies weten hoeveel ze moeten oogsten en meenemen.

Via onze site kun je niet alleen makkelijk bestellen, maar je rekent ook meteen af. Je boodschappen hoef je alleen nog maar te halen bij het afhaalpunt Bie de Buuf, Paradijsvogelstraat 10 in Groningen of bij Bakkerij Peters, Valge 18 in Leens.
Hoe werkt het? Via de site www.destreekboer.nl/groningen doe je je bestelling. De online winkel is open van woensdag 12 uur tot de volgende woensdag 10 uur. Bij het afrekenen van je boodschappen kies je de optie of je de boodschappen af wilt halen in Groningen (donderdag van 16.30 tot 18.30 uur) of in Leens (vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur).
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 06 40613432Joke Kops – beheerder De Streekboer Groningen